Invisalign

Drömmer du om rakare tänder, utan att behöva använda traditionell tandställning? Transformera ditt leende med Invisalign, en revolutionerande modern teknik för tandreglering som korrigerar flera typer av bettfel, gluggar, trång- och snedställningar.  Invisalign kallas ofta för osynlig eller genomskinlig tandställning och är ett populärt alternativ till den klassiska rälsen. Behandlingen består av genomskinliga, skräddarsydda plastskenor som byts ut allt eftersom tänderna flyttar på sig.  Tandreglering med Invisalign är lika effektiv som med fast tandställning, samtidigt som behandlingen är både diskret och praktisk. 

Våra duktiga tandläkare på våra kliniker i Malmö, Lund och Helsingborg har lång erfarenhet av att skapa vackra leenden med Invisalign och finns med på hela resan från start till slut.

Tillfälligt erbjudande: Gratis tandblekning efter behandling


Mer om Invisalign

Invisalignskenor skapas genom att tandläkaren tar tusentals 3D-bilder av dina tänder. Skenorna byts ut varannan vecka i samband med att tänderna gradvis flyttar mot sin planerade position.

Den genomskinliga tandställningen används cirka 20-22 timmar per dygn och plockas enkelt ut vid till exempel intag av mat och dryck eller vid tandborstning  Önskvärt resultat uppnås på mellan 3-18 månader, beroende på vad och hur mycket som behöver korrigeras samt hur konsekvent du är med användningen.

invisalign.se
estetisk tandvard

Våra tjänster inom estetisk tandvård

Boka tid
Läs mer om skalfasader

Skalfasader

Ett vackert leende är viktigt för väldigt många. Det påverkar både självförtroendet och relationerna till andra.

Skalfasader

Läs mer om Tandblekning

Tandblekning

Vill du ha vitare tänder? Vi utför tandblekning med Whiteness Perfection på ett tryggt och säkert sätt.

Tandblekning

Läs mer om invisalign

Invisalign

Med Invisalign, världens mest avancerade genomskinliga tandregleringssystem, kan vi korrigera en mängd olika tandregleringsfall.

Invisalign