White tandvård

Din tandläkare i Lund

White tandvård är en privat tandläkare Lund som erbjuder högklassig tandvård med fokus på våra patienters individuella behov. Våra moderna kliniker med fräscha lokaler hittar du på Kiliansgatan 17 och Kraftstorg 6, mitt i centrala Lund. Hos oss arbetar erfarna och dedikerade tandläkare för att ge dig som patient ett varaktigt, friskt leende som du kan vara stolt över. 

White tandvårds professionella team av allmäntandläkare, specialister och tandhygienister i Lund har lång erfarenhet inom olika områden. Vi är tandläkarmottagningen som finns där för dig i alla lägen vad gäller privat tandvård. Det viktigaste för oss på White tandvård är att du är nöjd och får en positiv tandvårdsupplevelse. Varmt välkommen till din nya tandläkare i Lund!

Boka tid

Klicka på knappen för att gå vidare till bokningssystemet.


Du kan boka akuttid online eller genom att ringa din klinik

Hitta din klinik

Lund, Bruniushuset

Kiliansgatan 17, 223 51 Lund
Mina sidor

Varför välja oss?

Vi erbjuder alla patienter, nya som gamla, både planerad och akut tandvård. White tandvård är en privat tandläkare i Lund tar emot barn och vuxna, oavsett tandvårdsproblem. Vi vill att alla ska känna sig välkomna och tror på att tandvård ska vara lättillgängligt, professionellt och tryggt. Därför är vårt ständiga mål är se till att du och dina tänder får den bästa möjliga vården. 

White tandvård i Lund strävar alltid efter att ge dig som patient enastående service, för att bygga långsiktiga relationer som försäkrar att dina tänder alltid tas om hand. Våra tandläkare i Lund är utbildade inom de senaste behandlingarna och teknikerna inom tandvård och använder alltid den modernaste tandvårdsteknologin. Som vårdgivare håller vi oss även ständigt uppdaterade med den senaste forskningen inom tandhälsa. Tillsammans jobbar vi för att möta dina behov för att du ska få en privat tandläkare som lever upp till dina önskemål.

Våra tjänster

Våra tandläkare på våra tandvårdskliniker i Lund erbjuder ett brett utbud av tjänster inom tandvård, från årliga tandkontroller och tandreglering (tandställning) till tandblekning och tandimplantat. Hos oss får du alltid ett personligt bemötande av tandläkare och tandhygienister som hjälper dig bibehålla god munhälsa livet ut. 

Söker du en privat tandläkare i Lund som tar hand om dina tänder och som du kan lita på, har du kommit rätt. Välj oss som din tandläkarklinik idag för att träffa en kompetent och trevlig tandläkare som får dig att känna dig omhändertagen.

Du kan enkelt boka tid till en av våra duktiga tandläkare på en av våra kliniker i Lund. Det gör du genom vårt bokningssystem här på hemsidan.

Personal på våra kliniker

staff

Daniel Nebel

Spec. paradontolog

Aurelija Gavenyte

Leg. tandläkare

staff

Olof Samuelsson

Leg. tandläkare

Ida Lödöen

Leg. tandläkare

staff

Maud Norrfalk Johnsson

Leg. tandläkare

staff

Tiina Fröjd

Leg. tandläkare

staff

Eliza Farsi

Leg. tandhygienist

staff

Agneta Nilsson

Tandsköterska

Pauline Medic

Tandsköterska

staff

Kristina Sandberg

Tandsköterska

Thea Lindberg

Tandsköterska

Supernöjd med allt, från bemötande till behandlingar. Allt utförs proffsigt och man blir väl behandlad av alla som är vänliga och alltid med ett leende, rekommenderar varmt White Tandvård.

Sara Eskilsson