Skalfasader

Är du missnöjd med hur dina tänder ser ut? På White tandvård erbjuder vi skalfasader av porslin så att du kan få leendet du alltid drömt om. Skalfasader är tunna vita skal som cementeras fast på tandytan för att ändra form, färg och storlek på tanden. Fasaderna förändrar tändernas utseende och behandlingen kan bland annat användas för att korrigera snedställningar, sprickor och missfärgningar. Genom att lägga skalfasader på tänderna går det att återskapa eller förbättra ett vackert leende.

Behandlingen görs oftast av kosmetiska skäl då det är det snabbaste sättet att få fina tänder på. Med skalfasader får du både ett rakare och vitare utseende på tänderna med ett permanent resultat. Behandlingen är långvarig, hållbar och säker och utförs av våra professionella tandläkare med lång erfarenhet inom kosmetisk tandvård. Vårt mål är att med minsta möjliga inverkan skapa största möjliga förändring och ge dig ett leende som du är nöjd med. Vi utför skalfasader på våra kliniker i Malmö, Lund och Helsingborg. Priset på porslinsfasader ligger mellan 7-8000 kr per tand. Då skalfasader klassas som en estetisk behandling, får man bekosta den själv.

Våra tjänster inom estetisk tandvård

Boka tid
Läs mer om skalfasader

Skalfasader

Ett vackert leende är viktigt för väldigt många. Det påverkar både självförtroendet och relationerna till andra.

Skalfasader

Läs mer om Tandblekning

Tandblekning

Vill du ha vitare tänder? Vi utför tandblekning med Whiteness Perfection på ett tryggt och säkert sätt.

Tandblekning

Läs mer om invisalign

Invisalign

Med Invisalign, världens mest avancerade genomskinliga tandregleringssystem, kan vi korrigera en mängd olika tandregleringsfall.

Invisalign