Tandblekning

Vill du få vitare tänder? På Whites kliniker i Malmö, Lund och Helsingborg utför våra duktiga tandläkare tandblekning som är säkert, effektivt och smärtfritt. Alla våra tandläkare har lång erfarenhet av tandblekning och erbjuder en skonsam, enkel metod som gör det möjligt för dig att bleka tänderna hemma. 

Ett fräscht, vitt leende gör mycket för utseendet, men många av oss har för olika anledningar inte naturligt vita tänder.  Missfärgade tänder som är gula, bruna eller gråa kan bero på allt från genetiska faktorer till vilka mat-, dryck-och nikotinvanor man har. Att bleka tänderna är ett hållbart sätt att få sina tänder i den nyans man önskar. 

På White Tandvård använder vi oss av Whiteness Perfect och Opalescence tandblekningskit. Behandlingen är inte skadlig och vi säkerställer alltid att tänderna tål att blekas innan den påbörjas. Hos oss får du ett professionellt bemötande och kan känna dig trygg med hur tandblekningen utförs. 

När du besöker en av tandvårdskliniker för att bleka tänderna, får du med dig individuellt anpassade blekskenor gjorda i mjukplast samt en tillhörande blekgel. Du får också noggranna anvisningar hur du utför tandblekningen. Du kan därmed bleka tänderna hemma i lugn och ro, på dagen eller natten. Det tar mellan 3-14 dagar att se resultat och få vitare tänder.

Hur fort dina tänder blir vita och hur länge de håller sig vita beror på flera faktorer såsom hur missfärgade de var innan tandblekningen, vilken nyans du önskar få och vilka livsstilsvanor du har.

Våra tjänster inom estetisk tandvård

Boka tid
Läs mer om skalfasader

Skalfasader

Ett vackert leende är viktigt för väldigt många. Det påverkar både självförtroendet och relationerna till andra.

Skalfasader

Läs mer om Tandblekning

Tandblekning

Vill du ha vitare tänder? Vi utför tandblekning med Whiteness Perfection på ett tryggt och säkert sätt.

Tandblekning

Läs mer om invisalign

Invisalign

Med Invisalign, världens mest avancerade genomskinliga tandregleringssystem, kan vi korrigera en mängd olika tandregleringsfall.

Invisalign