White tandvård

Din tandläkare i Helsingborg

White tandvård är en privat tandläkare i Helsingborg. Här hittar du dedikerade och kunniga tandläkare som arbetar för att ge dig som patient ett varaktigt, friskt leende. White tandvård är en privat tandläkarmottagning i centrala Helsingborg som erbjuder förstklassig tandvård med fokus på våra patienters individuella behov. 

Vårt professionella team av allmäntandläkare och specialister har lång och gedigen erfarenhet inom olika områden och finns där för dig i alla lägen vad gäller privat tandvård. Det viktigaste för oss är att du är nöjd och får ett positivt tandvårdsbesök. Du hittar vår moderna, ljusa klinik på Gasverksgatan i Helsingborg. Varmt välkommen till din nya tandläkare!

Boka tid

Klicka på knappen för att gå vidare till bokningssystemet.


Mina sidor

Du kan boka akuttid online eller genom att ringa din klinik

Hitta din klinik

Helsingborg

Gasverksgatan 9, 252 18 Helsingborg
Mina sidor

Varför välja oss?

Hos oss i Helsingborg kan du söka planerad och akut tandvård. Alla är välkomna, oavsett tandvårdsproblem, och vi tar emot både barn och vuxna. Vi vill att tandvård ska vara lättillgängligt, professionellt och tryggt och vårt mål är att ge dina tänder den bästa möjliga vården. Som vårdgivare håller vi oss ständigt uppdaterade med den senaste forskningen inom tandhälsa. Vi strävar alltid efter att ge dig som patient hög service för att bygga relationer som försäkrar att dina tänder tas om hand.

Alla våra tandläkare i Helsingborg är utbildade inom de senaste behandlingarna och teknikerna inom tandvård. Tillsammans jobbar vi för att möta dina behov så att dina tänder lever upp till dina önskemål. Vi använder alltid den modernaste tandvårdsteknologin för att du ska få en bekväm behandlingsupplevelse hos en privat tandläkare i Helsingborg.

Våra tjänster

White tandvård i Helsingborg erbjuder ett brett utbud av tjänster inom tandvård. Våra tandläkare utför flera olika behandlingar och ger dig alltid ett personligt bemötande. På vår klinik i Helsingborg kan du bland annat få hjälp med din årliga tandkontroll, tandreglering (tandställning) och tandblekning, samt mer omfattande tandbehandlingar såsom tandimplantat.

Söker du en privat tandläkare i Helsingborg som hjälper dig bibehålla god munhälsa livet ut, har du kommit rätt. Välj oss som din tandläkarklinik idag för att träffa en kompetent och trevlig tandläkare som får dig att känna dig omhändertagen.

Du kan enkelt boka tid till en av våra duktiga tandläkare i Helsingborg. Det gör du genom vårt bokningssystem här på hemsidan. 

Personal på våra kliniker

staff

Daniel Nebel

Spec. paradontolog

Christine Nilsson

Leg. tandläkare

Niklas Ljungfelt

Niklas Ljungfelt

Leg. tandläkare

Helena Månsson

Helena Månsson

Leg. tandläkare

Sara Hansson

Tandsköterska

staff

Charlotte Kinnhov Johansson

Leg. tandhygienist

Anne-Marie Selfelt

Tandsköterska

evalill-isaksson

Evalill Isaksson

Tandsköterska

staff

Carola Bergman

Tandsköterska & Kliniksamordnare

staff

Christel Lundberg

Ekonomiansvarig

staff

Kent Persson

VD, leg. tandläkare

Supernöjd med allt, från bemötande till behandlingar. Allt utförs proffsigt och man blir väl behandlad av alla som är vänliga och alltid med ett leende, rekommenderar varmt White Tandvård.

Sara Eskilsson