White tandvård

Din personliga tandläkare i Malmö

Letar du efter en erfaren och kunnig tandläkare i Malmö? White tandvård är en privat tandläkarmottagning i Malmö som erbjuder förstklassig tandvård med fokus på våra patienters individuella behov.

Vårt dedikerade och professionella team av tandläkare och tandvårdsspecialister har lång erfarenhet inom olika områden. Vi finns där för dig i alla lägen vad gäller privat tandvård vare sig du är barn eller vuxen.  Du hittar vår fräscha klinik mitt i centrala Malmö på Gustav Adolfs torg. Varmt välkommen!

Boka tid

Klicka på knappen för att gå vidare till bokningssystemet.


Mina sidor

Du kan boka akuttid online eller genom att ringa din klinik

Hitta din klinik

Malmö

Gustav Adolfs Torg 8B, 211 39 Malmö

Varför välja oss?

Hos oss kan du söka både planerad och akut tandvård. Vårt mål är att ge dina tänder den bästa möjliga vården och vi håller oss ständigt uppdaterade med den senaste forskningen inom tandhälsa. Vi strävar alltid efter att tillhandahålla hög service för att bygga relationer som försäkrar att dina tänder tas om hand.

Alla våra tandläkare i Malmö är utbildade inom de senaste behandlingarna och teknikerna inom tandvård. Tillsammans arbetar vi för att möta dina behov så att dina tänder lever upp till dina önskemål. Vi använder alltid den modernaste tandvårdsteknologin för att du ska få en bekväm och positiv behandlingsupplevelse hos en privat tandläkare i Malmö.

Våra tjänster

Våra tandläkare på White tandvård i Malmö erbjuder ett brett utbud av tjänster inom estetisk, allmän- och akuttandvård. Du kan bland annat få hjälp med din årliga tandkontroll, tandreglering (tandställning) och tandblekning, samt mer omfattande tandbehandlingar såsom tandimplantat.

Söker du en privat, personlig tandläkare i Malmö som hjälper dig bibehålla god munhälsa livet ut, har du hittat rätt. Välj oss som din tandläkarklinik idag för att träffa en kompetent och trevlig tandläkare som får dig att känna dig omhändertagen och trygg. 

Du kan enkelt boka tid till en av våra duktiga tandläkare i Malmö. Det gör du genom vårt bokningssystem här på hemsidan.

Möt vårt team

staff

Daniel Nebel

Spec. paradontolog

staff

Ibrahim Ioseinov

Leg. tandläkare

staff

Jonas Jonsson

Leg. tandläkare

staff

Olof Samuelsson

Leg. tandläkare

Ida Lödöen

Leg. Tandläkare

Paulina Goude-Rolfsmark

Leg. tandhygenist

staff

Olga Fridgeirsdottir

Leg. tandhygienist

staff

Lena Skogh

Tandsköterska

Nedret Colak

Tandsköterska

staff

Timea Karnel

Tandsköterska

Maria Ladö

Tandsköterska

Anette Fält

Tandsköterska

staff

Christel Lundberg

Ekonomiansvarig

Supernöjd med allt, från bemötande till behandlingar. Allt utförs proffsigt och man blir väl behandlad av alla som är vänliga och alltid med ett leende, rekommenderar varmt White Tandvård Malmö.

Sara Eskilsson