Receptionist till White tandvård i Helsingborg

Vi söker en receptionist till White tandvård – Helsingborg

På White tandvård blir du del av en modern tandvårdskedja i Skåne, med fyra kliniker i Malmö, Lund och Helsingborg. Vi är vad vi heter. White tandvård erbjuder rena, hela och vita tänder – livet ut.

Vi finns nära våra patienter och har djupa kunskaper inom allt från förebyggande allmäntandvård till specialiserad tandkirurgi. Vi är även det självklara valet vid estetisk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med erfarna och engagerade kollegor. Följ med oss på resan när vi skapar en kundupplevelse i världsklass!

Nu söker vi en receptionist och vårt ansikte utåt på kliniken i Helsingborg. Vi söker dig som alltid ger det där lilla extra till våra patienter. För oss är en trygg och positiv personlighet och ett stort engagemang viktigare än ålder, erfarenhet och kunskap om tandvård.

Vi letar efter dig som trivs med att arbeta med människor och att ge god service, vilket märks både i ditt sätt att bemöta kunder, besökare och kollegor. Du bidrar med din positiva energi och har mycket god samarbetsförmåga. Som person är du lösningsfokuserad och flexibel. Du är stresstålig och bra på att prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Du skapar struktur och har ett gott ordningssinne. Du är flytande i svenska språket i såväl tal som skrift.

Om jobbet hos White

Du kommer att ansvara för kundkontakter i receptionen, på telefon och mejl, samt för tidbokning och kallelser. I dina arbetsuppgifter ingår också att hålla ordning på kliniken samt viss administration. Tjänsten är en deltidstjänst enligt överenskommelse med möjlighet till heltid. Vi tillämpar provanställning.

Välkommen med din ansökan senast den 15 augusti. Vi behöver dig så snart som möjligt – ansök redan idag genom att fylla i formuläret och skicka in.

Jobbansökan
Maximal filstorlek: 5 MB