Tandsköterska till White tandvård i Lund

Vi söker en tandsköterska till White tandvård i Lund

På White tandvård blir du en del av en modern tandvårdskedja i Skåne, med fyra kliniker i Malmö, Lund och Helsingborg. Vi är vad vi heter. White tandvård erbjuder rena, vita och hela tänder, livet ut. Vi finns nära våra patienter och har djup kunskap inom allt från förebyggande allmäntandvård till specialiserad tandkirurgi. Många söker sig till oss för estetisk tandvård. Här får du ett meningsfullt arbete med erfarna och engagerade kollegor. Följ med oss på resan när vi skapar en kundupplevelse i världsklass!

Nu söker vi en tandsköterska till vår klinik i Lund. Du kommer att assistera våra duktiga tandläkare och vi ser gärna att du tycker om att arbeta självständigt och flexibelt samtidigt som du arbetar bra i ett team. Vi lägger stor vikt vid positiv personlighet, trygghet och engagemang.

Vi letar efter dig som trivs med att arbeta med människor och att ge god service, vilket märks i ditt sätt att bemöta kunder, besökare och kollegor. Du bidrar med din positiva energi och har mycket god samarbetsförmåga. Som person är du lösningsfokuserad och flexibel. Du är stresstålig och bra på att prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Du skapar struktur och har ett gott ordningssinne. Du är flytande i svenska språket i såväl tal som skrift.

Tjänsten är en heltidstjänst och vi tillämpar provanställning.
Vi behöver dig så snart som möjligt – ansök redan idag genom att fylla i formuläret och skicka in. Alla ansökningar bedöms löpande och du får svar inom kort om din ansökan är intressant.

Jobbansökan
Maximal filstorlek: 5 MB